Nätägare 2017-10-20T10:51:01+02:00
NÄTÄGARE

CLS Service

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar- och koaxialnät. Vi kan även ta hand om service och underhåll av dataanläggningar och TV-plattformar. Som nätägare kan du teckna ett serviceavtal med oss.

WISE HOUSE Technologies

Med WISE HOUSE™ erbjuder vi en unik lösning för hushållsnära fastighetstjänster och som använder bredbandsnätet som bärare av tjänsten. WISE HOUSE™ är med sin flexibilitet anpassningsbar för varje kunds behov avseende informationssystem, larm, övervakning, passagesystem, bokningssystem och mycket annat. WISE HOUSE™ är extremt användarvänlig, både för hushållet och för den som administrerar tjänsten. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla typer av enheter.

CLS är även en ISP (Internet Service Provider) och erbjuder inom WISE HOUSE bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s i symmetrisk hastighet.
WISE HOUSE™ inrymmer även Kabel-TV-tjänster, med såväl analog som digital signal.

CLS Construction

Denna del av bolaget arbetar med projektering, installation och dokumentation av alla sorters nätverk. Vi har lång erfarenhet av fibernät, kopparnät, koaxialanät och WiFi-installationer. Dessutom så hanterar denna grupp installationer av TV-plattformar.

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning

ISP

Internet Service Provider blir på svenska Internetleverantör. Leverantören kan förutom denna tjänst även tillhandahålla innehållstjänster som IP-TV eller IP-telefoni.

FTTH

Fiber To The Home (Fiber Till Hemmet) innebär att varje hushåll får sin egen fiber in i bostaden. Det innebär i sin tur att hushållet har större möjligheter att bestämma hur just deras bredbandslösningar ska utformas.
Framtidssäker lösning som kan distribuera alla typer av tjänster såsom; TV, bredband och telefoni.

FTTB

Med Fiber To The Basement (Fiber Till Källaren) blir din fastighet ansluten till en fiberuppkoppling i källaren. Det som skiljer FTTB från FTTH är att fastighetsnätet inte byggs med fiberoptik utan med en kopparkabel s.k. CAT6-kabel, som är lämpad för höga bredbandshastigheter upp till 1000Mbit/s (1Gbit/s).