Välkommen till CLS!

CLS är er självklara partner när det gäller drift, underhåll och installationer av nätverk och fastighetstjänster.

Tjänster

För fastighetsägare

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar- och koaxialnät. Som fastighetsägare kan du teckna ett serviceavtal med oss. Via serviceavtalet erbjuder vi förmånliga erbjudanden för de boende, sk ”hjälp-i-hemmet”.

Läs mer

För operatörer

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar-och koaxialnät. Vi kan även ta hand om service och underhåll av dataanläggningar och TV-plattformar. Som operatör kan du teckna ett serviceavtal med oss.

Läs mer

För nätägare

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar- och koaxialnät. Vi kan även ta hand om service och underhåll av dataanläggningar och TV-plattformar. Som nätägare kan du teckna ett serviceavtal med oss.

Läs mer

För företagare

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på hela ditt nätverk. Vi är specialister på Fiber-, koppar-och koaxialnät. Som företagare kan du teckna ett serviceavtal med oss.

Läs mer

För privatpersoner

CLS Service AB erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på Fiber-,koppar-och koaxialnät. Du får en snabb återkoppling från oss på det du vill ha hjälp med. Sjävklart så erbjuder vi RUT-avdrag på data-och nätverkstjänster. RUT-avdraget ger 50% av arbetskostnaden upp till vissa nivåer som bestämts av regeringen.

Läs mer
Begär offert Boka möte