Välkommen till CLS!

CLS är er självklara partner när det gäller drift, underhåll och installationer av nätverk och fastighetstjänster.

Om oss

Verksamhet

Verksamheten var vid starten inriktad på service av elektronikprodukter. Senare ändrades inriktningen mot satellit och antennanläggningar. När bredband blev möjligt för privatpersoner och företag började CLS att bygga kommunikationslösningar med optisk fiber eller kopparkabel som bärare av tjänsterna.

Om oss

CLS Elektronikservice AB startade 1989 på Kungsholmen i Stockholm, sedan 2001 finns kontoret i Solna, endast en hörnspark från Arenastaden med Nationalarenan och Mall of Scandinavia. Idag är vi mest kända under namnet CLS.

Vår vision

CLS vill erbjuda en kommunikationsplattform där modern avancerad teknik möter ”vanligt folk” i en funktionell, självklar och användarvänlig miljö.

Kunder

Vår kundbas består av företag, privata och offentliga fastighetsägare, bostadsrätts-, radhus- och samfällighetsföreningar, båtklubbar, hotell och andra kommersiella fastighetsägare.

WISE HOUSE Technologies

Vårt innovativa koncept. Här finns vår plattform för digitalisering av främst fastigheter. Vi utvecklar ständigt systemet som nu har hundratals smarta funktioner att välja bland i en och samma administrationsplattform. Vårt produktsortiment är brett och sträcker sig från porttelefoni, interaktivt informationssystem och användarvänligt bokningssystem, till taggläsare, passersystem och mycket mer.

Läs mer →

Begär offert Boka möte