Välkommen till CLS!

CLS är er självklara partner när det gäller drift, underhåll och installationer av nätverk och fastighetstjänster.

 

Nätägare

CLS 

CLS erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar- och koaxialnät. Vi kan även ta hand om service och underhåll av dataanläggningar och TV-plattformar. Som nätägare kan du teckna ett serviceavtal med oss.

WISE HOUSE Technologies

Med WISE HOUSE™ erbjuder vi en unik lösning för hushållsnära fastighetstjänster och som använder bredbandsnätet som bärare av tjänsten. WISE HOUSE™ är med sin flexibilitet anpassningsbar för varje kunds behov avseende  informationssystem, larm, övervakning, passagesystem, bokningssystem och mycket annat. WISE HOUSE™ är extremt användarvänlig, både för hushållet och för den som administrerar tjänsten. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla typer av enheter.

CLS är även en ISP (Internet Service Provider) och erbjuder inom WISE HOUSE bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s i symmetrisk hastighet.
WISE HOUSE™ inrymmer även Kabel-TV-tjänster, med såväl analog som digital signal.

CLS Construction

Denna del av bolaget arbetar med projektering, installation och dokumentation av alla sorters nätverk. Vi har lång erfarenhet av fibernät, kopparnät, koaxialanät och WiFi-installationer. Dessutom så hanterar denna grupp installationer av TV-plattformar.

Kompletta lösningar för bredband och TV.

Begär offert Boka möte