Välkommen till CLS!

CLS är er självklara partner när det gäller drift, underhåll och installationer av nätverk och fastighetstjänster.

 

Fastighetsägare

CLS 

CLS erbjuder service och underhåll på ditt nätverk. Vi är specialister på fiber-, koppar- och koaxialnät. Som fastighetsägare kan du teckna ett serviceavtal med oss. Via serviceavtalet erbjuder vi förmånliga erbjudanden för de boende, sk ”hjälp-i-hemmet”.

WISE HOUSE Technologies

Med WISE HOUSE™ erbjuder vi en unik lösning för hushållsnära fastighetstjänster och som använder bredbandsnätet som bärare av tjänsten. WISE HOUSE™ är med sin flexibilitet anpassningsbar för varje kunds behov avseende informationssystem, larm, övervakning, passagesystem, bokningssystem och mycket annat. WISE HOUSE™ är extremt användarvänlig, både för hushållet och för den som administrerar tjänsten. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla typer av enheter.

CLS är även en ISP (Internet Service Provider) och erbjuder inom WISE HOUSE bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s i symmetrisk hastighet. WISE HOUSE inrymmer även Kabel-TV-tjänster, med såväl analog som digital signal. Som fastighetsägare erbjuds ni fina villkor vid t.ex Gruppanslutning.

CLS Construction

Denna del av bolaget arbetar med projektering, installation och dokumentation av alla sorters nätverk. Vi har lång erfarenhet av fibernät, kopparnät, koaxialanät och WiFi-installationer. Dessutom så hanterar denna gruppen installationer av TV-anläggningar med analoga och digitala TV-sändningar.

Kompletta lösningar för bredband och TV.

Begär offert Boka möte